Vårt sortiment

Varumärken och sortiment

Hos oss hittar du alla ledande tillverkare av VVS produkter!

Svedbergs.

Har ett komplett badrumssortiment. Svedbergs arbetar ständigt vidare med devisen “Hela Badrummet”. Konkret innebär detta att alla produkter matchar varandra. Produktion och produktutveckling i Dalstorp, Västergötland.

Oras

Oras är marknadsledare i Norden och en av de största tillverkarna av sanitetsarmatur och annan vattenutrustning i Europa. Koncernen har produktionsanläggningar i Finland, Norge och Polen samt försäljningskontor i de flesta europeiska länderna. Koncernens huvudkontor ligger i Rauma, Finland.

Aspen

Badrumsmöbler. Aspen, är en etablerad aktör i badrumsbranschen. Aspen grundades 2002 och har på kort tid blivit en etablerad aktör i badrumsbranschen. Aspen har sin bas i småländska Jönköping.

Smedbo

Smedbo är idag marknadsledande i Skandinavien på badrumskrokar, hyllor m.m. De flesta badrumsserier erbjuder idag inredningsdetaljer och dekorativa beslag i massiv mässing av högsta kvalitet.

Kakeldax

Kakeldax erbjuder ett brett, fulladdat sortiment till plattsättare, konsumenter, arkitekter och byggföretag.

Gustavsberg.

Komplett badrumssortiment.Gustavsbergs rena, enkla skandinaviska formtradition är mycket uppskattad. Det gäller allt i Gustavsbergs badrumssortiment: från små kopplingar, kranar och accessoarer till stora bubbelbadkar, möbler, tvättställ, och wc-stolar. Har fabriker på tre ställen i Sverige: Gustavsberg, Vårgårda och Växjö.

Leijma

Leijma erbjuder marknaden ett brett sortiment av: Badrumsmattor, duschdraperier, frotté,accessoarer,duschar, draperistänger och duschsargar.

IDO

Komplett badrumsleverantör. Den svenska försäljnings- och marknadsföringsverksamheten finns i Stockholm. Den keramiska tillverkningen utförs i Ekenäs i Finland. Showerama duschar tillverkas i Sverige i Mörrum. Tillverkning av badrumsinredning sker i Finland.

Vedum

Gammalt företag med nya idéer. Kompletta möbelserier bad och kök.

Demerx

Demerx har det mesta för badrummet: Toasitsar, toaborstar, duschkorgar, personvågar, avfallshinkar, halkskyddsmattor, handtag, badkuddar, hyllor, sitsar,pallar, tvättkorgar, blandarstrilar, T-list och tätlist,badrumsserier i krom och mattkrom, träbadkar och massagebadkar.

IFÖ

Komplett badrumsleverantör. IFÖ erbjuder hela badrumslösningar!

INR, Inredningsglas

Duschspecialist som även har andra produkter för badrummet.

 

 Copyright © JF Jansson VVS AB 2012 | butiken@comfortiuppsala.se | 018-20 21 05

Hempool IVT Bolandcity Comfort